Barnkalas tema: Spindelmannen

Tänk vad tiden går fort…

Om mindre än två veckor är det redan dags för firande av minstingen som blir fyra år. Nu är officiellt småbarnsåren snart förbi och det känns faktiskt riktigt skönt. Alla åldrar har sin charm men nu känns det som om en ny spännande period tar vid. (Killarna är alltså snart 4, 6 och 8 år)

Vi har legat i sängen på morgonen och pratat om vad G vill ha på sitt alldeles egna lilla kalas. Det var ingen tveksamhet om att Spindelmannen var önskemålet 😉 Nu har jag klickat hem lite ”pynt” från Barnkalaset och ingredienser till tårtan eller rättare sagt tårtorna. Det känns riktigt roligt när han själv beskriver hur han önskar ha det!

image

Från: Barnkalaset.se

Mamman i huset fick lite tårar i ögonen och påmindes om hur lycklig hon trots allt är som fått den här gåvan; sina tre fina pojkar…

Världens goaste unge

Världens goaste unge

Den 3 september 2012 föddes vår ”minihoppsan” G och familjen blev komplett ♥️

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.