Livet är som i pausläge

Jag andas, fokuserar och framförallt PRIORITERAR för att orka hålla huvudet över ytan.

Kroppen har börjat säga ifrån och jag är inne i en riktigt dålig period. Hjärnan påverkas av stressen och pressen – så resultatet blir därefter. Mycket glömska och förvirring medför att saker och ting tar extra energi.

Ja min ADD blir kort och gott extra påtaglig. Det gör mig frustrerad och ledsen. Ständigt kämpa för att få struktur i vardagen och så kommer det extra prövningar som pressar på extra. Jag försöker kompensera och många av Er säger att jag lyckas riktigt bra – fast i verkligheten är det nog så att jag förvandlas till den ”duktiga lilla flickan”. Hon som är en talangfull skådespelare ända ut i fingerspetsarna.

Vet Ni vad sanningen är? Jag är så jävla trött och snurrig efter ALLT vi gör så jag glömmer det mesta. Det är omöjligt att återberätta vad vi gjorde i förrgår för jag minns helt enkelt inte. Jag har svårt att komma till ro och somna vilket medför att jag blir ännu mer trött nästkommande dag.

Stallet och hästarna är min räddning men inte ens det får mig att slappna av HELT i nuläget. Jag är ständigt orolig för att missa telefonsamtal, glömma saker framme eller göra något misstag. Livrädd för att göra fel och att andra ska bli drabbade.

Idag var det tack och lov något bättre och när jag fick gosa med världens bästa shettis så sänktes ångestnivån något. Jag blev mest arg på mig själv för att det blir såhär. Varför ska jag behöva tampas med ångest och ett taskigt självförtroende? Är det verkligen bara mig det är fel på? Kan det inte vara omgivningen som piskar på mig att passa in i ett omöjligt litet fack?

Jag är inte galen. Jag har ett neuropsykiatriskt funktionshinder som komplicerar saker och ting. Det påverkar Er i omgivningen en hel del men jag lovar att det allra mest påverkar mig själv. Resultatet blir tyvärr att jag får ett tungt bagage med ångest att bära runt på..

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.