BESLUTET: Ska man skratta eller gråta?

Jag har bestämt mig för att inte skriva så mycket mer om soppan med kommunen men innan vi avslutar ämnet så vill jag ändå uppdatera er läsare..

Vi fick idag se vad som gjorts efter den muntliga återgivningen (eller rättare sagt sedan mötet med stolpskottet och hens chef/socialchefen) och det var sisodär 20 nya rader och ihopblandade namn + noll tillägg som inte gynnade hens utläggning. Lögnerna angående vad folk påstods ha sagt var även kvar… Jisses.

Vi ligger lågt och samlar krafter. Jag kommer inte ge upp som jag befarade; tvärtemot!

Idag har jag beställt en ny skrivare/kopiator och ska påbörja egenstudier i socialrätt. Jag vet att vi har rätten på vår sida och kommer visa upp en ny sida av mig själv. Inte bara energi och ilska utan totalt fokus på att köra över vederbörande intelligensmässigt.

Vi har redan ett triumfkort på gång från en av personerna som figurerat i dokumenten. En person som påstods ha sagt saker som används flera gånger i texten. Det är så pinsamt och skrämmande men samtidigt sjukt underhållande med personer som trasslar in sig i sina egna lögner. Hur många gånger man än påpekar den tydliga sanningen så kör de vidare med sitt race. Jag är glad att det inte enbart är vi som noterat detta och reagerat. Jag är tacksam för alla som slåss för oss och ställer upp. Ni gör så vi orkar strida vidare och att vi påminns om att vi faktiskt har rätten på vår sida.

Så fort kopiatorn anländer så ska vi kopiera upp X antal papper som ”städats bort” längs resans gång och visa upp hur illa kommunens IFO-chef agerat och fortfarande agerar. Vi ska skriva ihop en riktigt bra överklagan och vinna tillbaka en insats som vi redan borde haft. Våra barn ska få tillbaka stödet som de behöver och som fungerade jättebra. De förtjänar att få en fin barndom och slippa bli nedslagna käglor i någon myndighetspersonal sjuka spel….

Nu släpper vi detta och ämnet kommer bara omnämnas sporadiskt i bloggen. Vill någon veta mer om det hela så fråga mig öga mot öga!

Related Posts

Discussion about this post

  1. Malin skriver:

    Heja heja! Jag tror på er och har alltid gjort!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.