Jag ångrar flytten hit

Grattis till dig eller rättare sagt er på kommunen. Ni hade rätt – det gick att trötta ut oss… Jag har kämpat med svenska lagen i ryggsäcken men inget hjälper. När det verkligen gäller så har en privatperson inget att säga till om.

Har vi en lösning? Kommer vardagen fungera? Nej. 

Det hade varit lättare att hantera om vi bott i en diktatur men här i trygga demokratiska Sverige så hade man en falsk bild om att allt var lugnt. Så är det nog fortfarande i en del av kommuner men vi valde att bosätta oss i fel…

Så NI vann och jag förvandlas till en försynt och snäll invånare igen.

 

Jag ångrar så att vi flyttade hit 2009….

Related Posts

5 Discussion to this post

 1. Christer Holm skriver:

  De tär tråkigt , vi har problem i min kommun med , man bli bra curlad fram och tillbaka. Nu vet jag inte vad det här handlar om men Kommunen sviker nästan alltid sina medborgare på mer en ett sätt. Här handlar det mest om att de inte stödjer företag som vill satsa på de som faller mellan stolarna i systemet.

  Jag hoppas det reder sig för dig,,

 2. Johanna skriver:

  Tråkigt att höra. Ni får flytta till min kommun 😊

 3. Fannyemmaviola skriver:

  Kräver dom.att du ska flytta för att få bättre hjälp elr bostadsanpassning? D försökte dom med mig ang bostadsanpassning o vet en till som kämpar hårt pga handikappat barn där kommunen tkr dom ska sälja o flytta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Välkomnar vardagen

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.