PMS & hemsk bloggdesign

(Varning för gnäll)

Smärtor i magen och konstant gråtfärdig är ingen bra kombination men likt fan ska man stå ut med det varenda månad. Jag snackar om PMS. Detta enormt onödiga ting som ödelägger allt för många dagar av ens liv.

Då jag har så enorma smärtor så är jag illa tvungen att ta starka preparat – som i sin tur gör mig trött. Eller kanske snarare tröttare än vanligt? Ett monster oavsett.

När jag ändå låg till sängs mycket och förbannade världen, så fick jag den briljanta idéen att ta itu med bloggdesignen (personen som påbörjade arbetet har tyvärr inte velat/hunnit fortsätta med det sista). Min kunskapsnivå vad gäller detta är pinsamt låg och resultatet blev därefter. Ja ni ser ju med egna ögon här gott folk. Är bara att damma av de gamla kunskaperna och försöka lära mig lite nytt…

Frågan är om jag inte ska invänta en period utan PMS som följeslagare? Känns som resultatet kan bli något bättre i så fall och i värsta fall får jag muta någon bekant eller betala dyra pengar till proffs.  Tar gärna emot namnförslag vad gäller det sistnämnda!

Det jag främst behöver ha hjälp med är att få till en bra banner. En personlig men ändå inte för avslöjande och barnslig. Jag har testat att tillverka egna på den där gratis-sidan bannerfans men de blir inget vidare. Undrar om det finns fler bra sidor eller program som man kan använda? Helst inte allt för avancerat. Det gör mig så frustrerad att ha en klar bild över hur hela sidan ska se ut i huvudet – men sen när man ska få till den här, så blir det inte alls som man tänkt sig.

Nu ska jag ta och begrava min PMS under kuddarna och stänga av mobilen så jag slipper se på den här hemska designen mer. Ber om ursäkt på förhand om Ni blivit utsatta för svårt obehag i samband med besöket här 😉

I morgon är en ny dag….

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Christer Holm skriver:

    Så där jättedålig är den inte, den behövs ju piffas upp lite men sen är den ju redigt bra..

  2. Fannyemmaviola skriver:

    Har du foto o vad d ska stå osv på bannern kan jag ev hjälpa till inte just nu då datan krascha så alla program försvann men förhoppningsvis har jag snart råd o köpa programmen igen. Dom jag hade var kvar från gymnasietiden så kan inte ladda ner igen 😔

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.