Finbesök och vänskap

Det finns mycket sällsynta saker i världen. Allt ifrån blommor och djur lockar fram nyfikenheten hos oss människor men det går ändå inte att jämföra med den här känslan av tacksamhet.

Vänskap. Inte en komplicerad sådan som kräver att man hörs av var och varannan dag. Inte heller en sådan som gör att det känns påtvingat eller tillgjort. Tvärtom! Det handlar snarare om en sann vänskap som trots byte av riktning – alltid finns ständigt närvarande. Ett starkt band som vuxit fram genom åren och som jag både hoppas och tror kommer förbli.

Fick blommor av världens finaste par

Fick blommor av världens finaste par

Idag hade vi besök av min kära vän C med make B. Det var ett väldigt uppskattat besök för både mig och min make samt söner. När vi ses så blir det aldrig stelt och det strålar kärlek imellan dem – så man blir extra glad i deras sällskap.

Jag är så otroligt tacksam för att du står ut med mig som jag är C. Att vår vänskap får bestå trots att vi nu lever så enormt olika liv.  Ja det är egentligen något som vi alltid har gjort. Kanske är det de som är den magiska nyckeln? Jag vet att jag kan vara mig själv och det inte är avgörande om jag ”passar in” i någon slags mall.

Du var med den dagen då jag och maken (i hemlighet) gifte oss. Du var med den dagen då jag testade positivt. Innan dess så var du även med under tråkigare och kämpigare tillfällen. Du fick se mig bli sårad och förnedrad på ett hemskt sätt men du såg till att jag inte tappade fotfästet. Jag kommer vara dig evigt tacksam och lovar att hålla hårt i vår vänskap. Både i glädje och sorg!

Tack för besöket C och B. Ni är som sagt menade för varandra och jag hoppas att vi ses snart igen!

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Camilla skriver:

    Finaste vännen! Du är lika uppskattad av mig ska du veta❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.