10 år med min livskamrat

Idag är det exakt 10 år sedan jag träffade en snygg skåning på Nasco Yankees meet i Falköping. En sommarflirt blev på ett par timmar förvandlat till ett seriöst distansförhållande. Ja och lika snabbt så flyttade vi nästan ihop…

image

Tänk vad mycket som har hänt under dessa år och hur pass mycket tungt vi gått igenom. Trots detta så har vi stärkts mer och mer samt skapat en fin familj tillsammans.  Jag är en utmaning att leva med många gånger och du är ibland inte helt okomplicerad heller men vi fixar det älskling!

Vi är grymt olika men dras till varandra likt motpoler. Hästintresset binder oss samman extra mycket och ger oss båda det andrum som verkligen behövs.

Jag älskar dig nu och för alltid min make och bästa vän. Jag hoppas på många många år tillsammans och flera ”jubileum”.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.