Smartson och Synoptik: test av linser

Så nu är jag på väg in till Skövde och Synoptik för linskontroll efter att ha tester endagarslinser i snart två veckor. Jag hade sån tur att bli utvald som produkttestare via Smartson på detta. Det har gått jättebra och det är ingen tvekan om att jag kommer testa vidare i tre månader.

image

Känns otroligt lyxigt att få göra detta gratis under tre månader men faktum är att jag även kommer fortsätta sen efteråt. Jag har alltid önskat mig endagslinser för att slippa kasta bort dyra månadslinser så fort det är ögoninflammation eller annat som ställer till det..

Ögonen mår redan mycket bättre och känns inte så torra som innan så jag har nog inget negativt att komma med.. Enda är att vi har en bit till närmaste optiker men det är ju lite självförvållat att flytta ut i obygden haha.

Eftersom man även får ett par gratis solbrillor (max 1300 kr men man får själv lägga till mellanskillnaden om man vill ha dyrare) så det lär det bli ett lurigt beslut idag. Jag som redan är ambivalent om det mesta…

Någon som har tips på ett par snygga solglasögon som säljs på Synoptik? 

Fortfarande lite sugen på dessa...

Fortfarande lite sugen på dessa…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.