MIGRÄN: Igår ville jag bara försvinna

Antibiotikan har varit tuff för magen och huvudvärken har legat och lurat i ett par dagar så egentligen var det kanske ingen skräll MEN likt förbannad ovälkommet. Migrän. Av värsta sort.

I över tolv timmar så låg jag på badrumsgolvet/i kokheta sovrummet och bara spydde medan skallen kändes som den skulle sprängas. Det var som ingen paus på eländet. Körde AC på full fart i sovrummet och halvlåg i duschen men inget hjälpte.

Maken hade fullt upp med barnen som vad sjövilda och jag var mestadels ensam.. Väldigt ensam. Ångesten och rädslan för att svimma av – den är inte att leka med just då. Ynklig.

När det som inte fick strula till sig med schemat och timvikarier – då gjorde det givetvis de. Tyckte jag hade ett stort antal vikarier och det borde lösa sig med att de täcker upp varandra men icke. Får se hur vi gör för att försöka undvika detta. Jag vill som inte vara en bitch som ”beordrar in” folk men i dessa lägen är jag enormt utsatt.

image

Idag är en del av huvudvärken kvar och lite lätt illamående men jag har fått i mig en rostad smörgås och vatten. Det sistnämnda är en bristvara i kroppen. Läpparna är torra och blåfärgade samtidigt som ansiktet är likblekt.  Inte så konstigt efter den här upplevelsen och frågan är om jag egentligen inte borde åkt in igår och fått hjälp med vätska intravenöst. Ja även med antibiotikan… Den är lätt körd just nu och jag väntar på att vårdcentralen ska ringa upp 08:50 och förhoppningsvis berätta hur jag ska göra. Jag riskerar ju hellre att inte den korta dosen hjälper än att jag behöver gå igenom det här igen. Spyr man så stannar ju ändå inte medicinen i kroppen och alla krafter som behövs för att bekämpa infektionen – de förbrukas i mycket snabbare fart.

Nu ska jag mörklägga sovrummet och försöka sova bort resten av migränen. Bara hoppas det blir något svalare idag.

Kram och på återseende!

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Malin skriver:

    Fy så jobbigt! Jag tycker migrän är jobbigt nog utan att vara sjuk för övrigt! Hoppas dagen blir bättre för dig idag! Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.