KRIS: Ingen personal kan jobba

Krisen är ett faktum: Jag har ingen vikarie som kan jobba under hela helgen och mitt dåliga samvete gentemot maken växte precis metervis. Samma tjej skulle ha jobbat både lördag och söndag men det är inget att göra åt. Vi måste fixa det och det gör vi nog tillsammans.. I vanliga fall hade jag patetiskt nog bönat och bett efter hjälp bland Facebookvännerna men nu får det vara. Jag varken kan eller vill ta hjälp av någon som känner sig pressad att tacka ja. Mina andra assistenter har jobbat (för) eller ska jobba på tok för mycket den kommande veckan/bortresta/sjuka så det är absolut inte så att de är arbetsskygga 😉

Jag har fortfarande lite feber och ont i halsen men det känns ändå som det ikväll har börjat vända. Förhoppningsvis är det som så att medicinen faktiskt hjälper och mitt lilla imunförsvar faktiskt samarbetar. Tyvärr har jag fått problem av annan trevlig variant pga antibiotikan men det borde snart vara ett minne blott. Vi får åtminstone hoppas det då det är VIDRIGT och priset för en ynka tablett inte var att leka med.. Hua!

Ibland är det mindre skoj att vara kvinna...

Ibland är det mindre skoj att vara kvinna…

Annars så har jag inte så mycket mer att berätta. Barnen slåss och svettas om vartannat… Maken kämpar på och svär tyst för sig själv. Det är som ett vanligt sommarlov i vår familj.

Likt en explosion av neuropsykiatriska inslag som ska lyckas smältas ihop tillsammans och skapa lite harmoni (åtminstone utåt sett) i slutet av juli månad. Haha 

Det är inte enbart positiva saker som vittnar om att man börjar pigga på sig dessvärre. Ångesten och stressen över allt omkring oss blir mer påtaglig och hjärnan rusar på i 220 km/h. Det är som om den ska suga in alla intryck som man gått miste om under de senaste dygnen..

Jag är inte redo ännu – jag kommer nog aldrig bli redo igen. Jag är mest tömd på alla krafter som finns eller åtminstone fanns..

 

Related Posts

3 Discussion to this post

 1. Chris Johanson skriver:

  Ja… Vad ska man säga? Jag önskar ibland att jag bodde i närheten av er så jag kunde ställa upp… men så är det nu inte 😥
  Själv har jag varit med dotter- som fyller år- o svärson i Döda Fallet o sett en föreställning med Stina- o Sven!- Wolter o kompani. Jättehärligt låtar o annat i 3 1/2 tim. Kom inte hem förrän över två så det vart bara en kort månskenspromenad med P (hunden). Håller tummarna att helgen trots allt blir uthärdlig 😉
  Kramar till er alla 🍀 Chris

  • Lillgammal skriver:

   Du är alltid lika omtänksam 🎈
   Men vad mysigt det lät!
   Perfekt i det här vädret och allt 🙂
   Sommarkvällarna i Sverige är ändå bäst på något sätt.
   Ja då vi fixar det alltid på något sätt och min make är verkligen en klippa dagar som dessa.
   Önskar dig en fortsatt fin helg Chris!

 2. Supermamsen skriver:

  Styrkekramar! ❤

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Ett positivt beslut

Socialnämndens arbetsutskott 22/11

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.