Hej Ery-Max & hej då Faryngit

Många av er läsare vet ju vad jag tycker om antibiotika och när det skrivs ut i onödan, så det dröjde givetvis (för) länge innan jag vågade ringa till vårdcentralen. Är nog även lite nojig efter upplevelserna från förra stället..

Fem minuter innan stängning ringde jag igår och de ringde tillbaka direkt (!). Det var bara att berätta vad man sökte för och komma till öppna infektionsmottagningen klockan 10:00 idag. Jag kom dit kvart i och var tydligen först samt blev inropade FEM MINUTER FÖRE UTSATT TID..

Faryngit

På en knapp timma hade de hunnit ta emot, undersöka, ta prover, analysera, kalla in mig igen och skriva ut recept på en omgång Ery-Max. Allt detta med ett trevligt bemötande ända från luckan till läkaren och labpersonalen.

Väl värt varenda minut extra i bilen...

Väl värt varenda minut extra i bilen…

Nu åker en svettig kärring hem och hoppas få kunna sjunka ner i nya lakan som inte stinker apa. Ska tvinga in mig själv i duschen först bara. Även om jag är sjuk och rejält medtagen så är inte luktsinnet påverkat 😉

Ni njuter väl av solen åt mig? 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Chris Johanson skriver:

    Kul för både er o sjukvården med fantastiskt bemötande 😘
    Krya på dig nu, åsså sluta med dina skam- o dåligt samveteutbrott. Du tar väl mer, än de flesta, på dina axlar . Jag tror dina barn kan vara glada- även om det inte alltid märks, ha ha 👻, som har just dig som mamma 👸. Massor med kramar Chris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.