Kvinnan med maximal oflyt

Solen strålar, himlen är vackert blå och temperaturen har börjat stiga rejält trots att klockan inte ens har passerat nio.

image

Det ska tydligen bli ännu varmare och barnen längtar efter att bada. Jag likaså MEN tro fan monsterförkylningen har växlat upp här. 39,0 (!) vaknade jag med i natt och svettades som en gris. Ledvärken och huvudvärken är brutala så jag tänker inte skämmas för att vara bitter. Att leva med kroniska smärtor är tufft i sig och att sen bli sjuk utöver det.. Fy sjutton!

Om en kvart kommer mina personliga assistenter och jag ska nog be dem dra in AC’n hit. Då kanske livet känns liiiite mer uthärdligt….

Ha en fin sommardag kära läsare och njut lite åt mig oxå! 

Related Posts

Discussion about this post

  1. Chris Johanson skriver:

    Värme är ju jobbig även utan förkylning. Varit på sjukan i dag och då är det nästan alltid uteväder, me n nu i kväll har vi varit på promenad i den underbara fullmånens sken 🌝!

    Underbart tycker jag o Pigla . Igår f ick P kasta sig i sjön o simma en hel del. Uppskattat värre !!! Krya på dig nu… O sluta med ditt dåliga samvete! Du verkar onekligen göra det du kan- trots detta oförstående bemötande som ni råkar ut för hela tiden. suck 😡
    Själv vart jag biten av en igelkott igår… Den lilla sötisen 😤. Kram 🐴. Chris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.