Mammalyx hos frisören

Idag när jag vaknade genomförkyld och risig så kändes tillvaron ganska tuff. Det passade då extra bra när man snabbt påmindes om att jag hade egentid inbokad. Klockan 09:00 rullade jag in på Headshine.

Makeover

Makeover

Ett frisörbesök som resulterade i både toppning, slingor och olaplexbehandling. Mammalyx så det skriker om det och jag blev verkligen nöjd.

Älskar den här guldblonda nyansen och tycker det ser ganska naturligt ut. Ja och sommarfräsch om inte annat. Platinablont är inte (längre) min grej och det här passar min naturliga mörka guld/askblonda nyans bättre. Utväxten blir intr riktigt lika ful..

Det har varit så enormt slitet i topparna så jag passade på att ladda upp med en flaska av Nashis spray. Den gör ju verkligen underverk med håret och doftar  underbart!

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.