Tack för oss ”La fiesta”

Vi tackar Jultorp ranch för en trevlig helg, som nu börjar lida mot sitt slut. Det var välbehövt att få komma bort lite innan vardagens bistra verklighet åter knackar på dörren. Mycket välbehövt!

Jultorp ranch

Jultorp ranch är som en pittoresk by tagen från en westernfilm. Allt är så mysigt och väl bevarat. Enda jag kan anmärka på är att de (med enkla medel) skulle kunna göra anläggningen lite mer tillgänglig för oss i rullstol eller med lite allmänt ”skröpliga” kroppar.

Hur har det gått att campa i tält då? Jo det har faktiskt gått förhållandevis bra. Ett stort tack till en lugn make och inte minst till min underbara personliga assistent – som gjorde det här äventyret möjligt. Jag borde även tacka mina ungar för att de varit jätteduktiga utifrån sina egna förutsättningar. Det må hända att vår G var den som fick mest högljudda utbrott av ungarna på arrangemanget men han var även av de största solstrålarna resterande tid. S tröttnade och surnade till mellan varven men tog ett enormt ansvar som storebror samt hjälpte mig mycket praktiskt.

image

Tävlingarna är i full gång och uppgifterna var kluriga samt underhållande för publiken. Verkligen en aha-upplevelse för mig och jag hoppas på flera arrangemang…

Det var en så otroligt mysig stämning på ”La fiesta” och själva anläggningen på Jultorp ranch var verkligen underbar. Bra tävlingar, god mat, livemusik och många chanser till fynd på deras lilla minimarknad. Allt ifrån kläder till sadlar och popcorn till mekanisk tjur. Det var lagom stort på något sätt och trevliga människor – både i publik och personal.

Lite av fynden ;) Jeansen är skitsnygga på när jag tappat 4-5 kg, så de är de nya "måljeansen"

Lite av fynden 😉
Jeansen är skitsnygga på när jag tappat 4-5 kg.. Nåja de är de nya ”måljeansen” helt enkelt och får hänga framme.

image

Min personliga assistent gjorde ett fantastiskt jobb under helgen och hjälpte oss även mycket med minstingen ”kan själv och ska bestämma allt” på 3,5 år 😉

Vi lärde oss ett och annat (genom mindre trevliga incidenter) inför framtida övernattningar och utflykter men var mestadels förberett in i minsta detalj. Det fanns varken el eller vatten på den stora åkern som agerade campingplats men det gick superbra ändå. Det var bökigt att ta sig fram och tillbaka till tältet och jag fick utveckla en ny ”kissa utomhus-teknik” under natten haha. MEN jag fixade även det och det gjorde mig otroligt gott. Jag behövde en dask i rumpan och inte hänga läpp för att benen inte bär som förr. Jag behövde få se med egna ögon hur saker och ting kan lösas – även om man gör det på ett annat sätt än förr.  Det som kroppen ändå inte klarar har jag ju personlig assistent till och jag kan bara hoppas att beslutet med så här många timmar förnyas. Jag förtjänar att få LEVA fullt ut  – precis som mina medmänniskor gör!

image

Vi var inte ensamma med sånt här tält på campingen. Det var allt danskar med likadant och jag förstår varför; 18 kvm är underbart med flera barn/många vuxna.

Nu ska jag försöka sova lite för i morgon blir det omstart på kampen mot en viss hjärtlös IFO-chef (har fått hjälp med ett bitskt skriftligt svar eller rättare sagt överklagan) och ett akutbesök till Folktandvården för egen del.

Wish me luck!

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Chris Johanson skriver:

    Yes, I realy wish you luck 👍 Jättekul att det vart så lyckat ! I all hast 💤 Chris

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.