Jultorp Ranch & gårdagen

Jag ligger här i vårt tält på Jultorp Ranch‘s ägor och försöker smälta gårdagens misär men samtidigt njuta av att saker och ting fungerat riktigt bra väl här på ”La Fiesta”. Det är svårt att slappna av och glädjas över nuet men jag försöker verkligen. Tyvärr är det så att oron kryper i mig och smärtan i kroppen är brutal. Ja jag kan även erkänna att det fick bli ett nytt smärtplåster idag och det är något som jag skäms över. Men vad gör man inte för att orka ”vara med mer” såna här tillfällen?

Barnen sover nu sött i sitt lilla rum här bredvid i tältet och jag lyssnar på blåsten samt livemusiken som hörs från saloonen. Ganska mysigt faktiskt och jag börjar varva ned successivt…

Tänkte bjuda på ett litet collage från dagen och hylla arrangemanget här på Jultorp. Med enkla medel men med den rätta känslan så går det uppenbarligen att skapa något riktigt bra ♥️

La Fiesta 2016

I morgon är en ny dag och då hoppas jag att barnen är på lika bra humör och kroppen har överlevt natten utan att braka isär totalt. Hoppet är ju det sista som överger människan 😉

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.