Istället för husvagn…

Idag så var äntligen vädergudarna med oss (en timma eller två) så vi fick chans att testa vårt nyinköpta familjetält. 

Vi har funderat på en billig husvagn ett tag men tycker nog att det är för ”bökigt”. Ja och frågan är om vi ens skulle hitta någonstans att förvara den och så vidare. Jag behöver något handikappanpassat och vår familj består trots allt av 5 personer som alla behöver lite extra space  och då blir det plötsligt lite mer omständigt..

När jag såg några mysiga Instagrambilder som en kompis lade ut från en tältsemester så blev jag lite nyfiken. Jag som inte hade tänkt tanken på tält insåg nu att det faktiskt finns rymliga och framförallt i fullhöjd. Googlade runt lite och hittade massor smått och gott men priserna var kanske inte så lockande. Även om bra kvalité givetvis får kosta så är inte 20.000 kr något som vi varken vill eller kan slänga ut.

Surfade in på getcamping.se och fick se att de hade stora familjetält och även flera modeller på rea. Ett par var precis såna vi var ute efter (Vi ville helst ha två ”sovrum” i innertält och ett stort uterum. En bonus vore om tältet hade två separata ingångar) och jag började kika mer på en specifik modell ”Easy Camp Palmdale 600A”. Ett tält som är på 17,8 kvm och som hade allt detta!

Jag övervakar inifrån...

Jag övervakar inifrån…

”Nytt för 2016 är Easy Camp Palmdale 600A som ersätter den tidigare så populära Easy Camp Boston 600A. Easy Camp Palmdale 600A är ett mycket rymligt tält som passar de som är nya inom tältcamping eller som är i behov av ett pålitligt och prisvärt familjetält. Med två sovrum, ett stort allrum med stora fönster och en takhöjd på 210 cm så får man allt man behöver för en komfortabel campingsemester.” (källa: getcamping.se)

En snabb leverans och trevligt bemötande från kundtjänst gjorde att det kändes extra bra. 

Detta prisvärda tält fick det alltså bli samt ihopfällbar tältsäng samt luftmadrass osv och det ser riktigt lovande ut inför helgens äventyr på Jultorp Ranch. Jag kommer garanterat få superont men det ska bli så enormt roligt!

image

Det här inlägget är inte sponsrat för fem öre 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.