JAG kom in på högskolan!

Den där ”hopplösa, lata och skoltrötta tjejen” har idag fått en spännande överraskning

Det var ingen tråkig sådan utan ett efterlängtat intagningsbesked från högskolan (!). Hjärtat bultade när jag loggade in och jag trodde det skulle vara helt kört MEN jag hade kommit in på tre kurser och står på reserv på många. En del är det 20 före och andra 200 så det återstår att se vad som händer.

Nu ska vi bara försöka öka mitt obefintliga självförtroende och hålla ner med stressnivån. Många saker måste falla på plats innan detta blir av fullt ut men nu är första steget taget. Jag trodde aldrig att jag skulle våga.

Min ADD och Asperger i kombination med fysiska funktionshinder kommer inte göra det här enkelt men det ska absolut inte få stopp mig!

Socialrätt är tyvärr kört då det var fler än 500 stycken för mig… Nåja, jag kanske snart är fulländad inom det ämnet ändå? 😉  Vi kämpar vidare mot kommunen som gud glömde och förbannar samtidigt vädrets makter..

image

Ett stort tack till er alla som trott på mig och som fortsätter stötta!

 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.