Premiär med CPAP på minstingen

Egentligen borde jag skriva ett separat inlägg om dagens alla turer med kommunen men jag orkar inte. Det är alltså ständig aktivitet enligt IFO-chefen och tjafs enligt oss, men inget resultat – som vanligt..

Nåja vi lägger det åt sidan idag och fokuserar istället på resterande aktiviteter. Jag och assistenten har bakat piroger, hämtat medicin, handlat på Ica och hämtat en nöjd J lite tidigare på förskolan.

Idag var det även dags för utprovning av CPAP för G och det hade gått över förväntan. Vi måste ladda upp med mycket tålamod och ta det stegvis men det kommer säkert gå bra med tiden. Jag hoppas verkligen att han själv känner av fördelarna och effekten snabbt. Även om han bara är 3,5 år så är han faktiskt enormt mogen och klok för sin ålder.

Är det några av er läsare som har erfarenhet av CPAP på mindre barn? Bombardera gärna med tips! 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En helt vanlig onsdag

Handikapptoaletter & ”gräddfilen”

Dagen efter: SMÄRTA

TITANIC THE EXHIBITION

Mor och dotter på vift

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.