Smartson och Synoptik

Samarbete

Jag var ju en av de lyckliga som fick chans att testa endagslinser på Synoptik via Smartson men den första tiden för utprovning fick ombokas pga sjukdom. Tänkte att det kanske skulle vara kört men de i Skövde lyckades fixa fram en ny tid idag vid 13:00.

Som vanligt var det lite nervöst att komma till en ny optiker som man inte besökt tidigare och jag inte riktigt visste hur det här upplägget via Smartson såg ut. Men jag hade helt klart oroat mig i onödan. Jättetrevlig personal som tog emot först i kassan, skrev in personuppgifter och förklarade lite närmare. Sedan fick vi vänta på undersökningen ett tag och då passade vi givetvis på att testa massa snygga glasögonbågar.

En angenäm väntan bland alla snygga bågar

En angenäm väntan bland alla snygga bågar

När det var min tur så följde en noggrann undersökning av synen och själva ögonens status blev kontrollerade. Vi upptäckte bland annat att min optiker som funnits här i byn hade snurrat till det rejält med själva styrkorna på glasögonen (här visade det samma som den optikern INNAN jag haft) så jag har gått med två styrkor för starka glas – vilket förklarar huvudvärken!

Blusen är från Modesto.se

Blusen är från Modesto.se

Jag har ett lite speciellt synfel med ganska svår närsynthet och brytningsfel deluxe och det är inte helt hundra att den här linsen kommer funka men hon trodde det. Jag får annars testa TVÅ olika slags månadslinser utöver dessa och det var ju enormt generöst.

Högst på önskelistan

Högst upp på önskelistan

Nu väntar jag på att mina linser kommer med posten så jag kan börja få prova. Efter ungefär en vecka har jag återkontroll och TRE GRATISMÅNADER påbörjas. Väljer jag sedan att fortsätta med linskonto så hade de även ett toppenerbjudande (kostnadsfritt) för oss; VALFRIA SOLGLASÖGON för värde upp till 1300 kr. Inte fy skam va? Speciellt när jag lyckades ha sönder mina senaste solglasögon häromdagen.. Hehe

Tack Smartson!

Tack Smartson!

Kommer återkomma med en lång och detaljerad utvärdering av linserna, så fort de anlänt och ”tagit plats” på mina ögon. 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.