Mina personliga assistenter sliter…

Jag själv ligger här i soffan och bara är…. Mina personliga assistenter påstår att det är bra att jag äntligen vilar och sparar in krafter men så känns det inte alls. Jag skäms och känner mig lat.

Jag brukar få höra skämtsamma kommentarer om att ”det måste kännas skönt att få städat och fixat hemma”. Om Ni bara visste; Det finns ingen lyx i att få städhjälp eller att någon strukturer upp ens vardag. Jag njuter absolut inte av att slippa städa toaletter eller få hjälp med att knyta skor. Jag saknar allt som jag en gång tog för givet eller rent av avskydde.

Jag känner mig fortfarande orolig inför framtiden och beslutet som ska förlängas. Det betungar mig mer och mer. Samtidigt som jag börjar landa med mina personliga assistenter och vi har byggt upp en fin relation, så är jag orolig över att allt ska avbrytas över en natt. Ovissheten gör ont och stressar upp mig.

Mitt i allt detta så tar frustrationen över och självföraktet tilltar. Vad gjorde jag för fel i livet? Varför raserade kroppen efter jag satt tre underbara barn till världen? Både barnen och maken förtjänar så mycket mer. Jag vill vara kvinnan och framförallt frun som min make gifte sig med. Jag vill förbli den pigga, ansvarsfulla och kärleksfulla mamman som ändå fanns där när S föddes 2008.

Jag vill inte vara mer bitter och ledsen

Jag vill få en smärtlindring som fungerar och utan svåra biverkningar. Jag vill gå ner mina tio kilo (då mådde jag som bäst) och känna mig fin igen. Jag vill få effekt av min adhd-medicin och slippa vara ofokuserad. Jag vill att min hud ska sluta trasa sönder och få bölder/sår. Jag vill kunna ta mig upp på min häst och rida ut på en långtur i skogen. Jag vill skjutsa mina barn till förskola/fritids själv. Jag vill träffa vänner och åka iväg på utflykter. Jag vill renovera och måla hus. Jag vill kunna ta barnen på egen hand så maken kan få komma iväg på något eget…

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.