B som i blixtar och barnvakt

Idag på morgonen fick vi ett härligt telefonsamtal från mamma/mormor som frågade om de fick låna ut J lite. Inte enbart över dagen utan även med övernattning.

Mellansonen blev jätteglad och vi föräldrar likaså; det har nämligen varit lite väl mycket av ”syskonkärlek” den här helgen och det tar mycket energi vill jag lova. De minsta har som inte smågnabbats direkt utan det har varit regelrätta slagsmål…

Jag och assistenten skjutsade ut J efter lunch här och jag hade premiär med tre trappsteg med kryckor. Det gick väl någotsånär där ute MEN nu i efterhand har jag döont i ryggen och är allmänt bitter.  Fick slänga mig i sängen så fort vi kom hem och nu känns det som om jag blir kvar här – vare sig jag vill eller inte. Suck! Hade det varit för några veckor sedan så hade jag tagit en stark tablett mot smärtan men ni vet ju hur mitt resonemang gällande detta varit senaste tiden. Det är inte så bara länge att ta en tablett som dels pajar magen och är extremt vanebildande men samtidigt blir man enormt ledsen och arg av svåra smärtor.

Det har åskat och blixtrat rejält här men nu verkar det äntligen ha lugnat ner sig eller bara tagit en paus? Hoppas på det förstnämnda. Ja och så hoppas vi även att bästa barnvakterna och J får ett riktigt skönt dygn tillsammans. Oddsen är som goda när han är ensam utan syskonens och tillsammans med favoriterna mormor och morfar. Det är bara sömnen som kan krångla men nu får vi väl hoppas att även den biten fungerar skapligt och annars får de väl sova ikapp när J har åkt hem igen.

Jag och maken är goda exempel på att sömnbrist inte dödar – även om det känns så ibland haha.

Fingrarna och handlederna har *peppar peppar* blivit lite bättre så jag kan pyssla med lite annat under dagar som denna

Fingrarna och handlederna har *peppar peppar* blivit lite bättre, så jag kan pyssla med lite annat under dagar som denna

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.