En helt (o)vanlig torsdag

Ligger i soffan och vilar ryggen efter en intensiv dag

På pappret ser det nog ut som en riktig slappardag men riktigt så soft har vi inte haft det, utan jag kämpar på med vardagliga saker. Såna där saker som andra gör utan att reflektera ni vet? Idag har jag tex stått upp utan stöd vid flera tillfällen i 30 sekunder och jag har även hackat en lök till matlagningen OCH kavlat ut lite deg till pirogerna.

Vegetariska piroger

Vegetariska piroger

Innan vi påbörjade bakningen så var det rensning i trädgården inför att Sommarlovsentreprenörerna dök upp och klippte gräs, samt påbörjade tömning av rabatterna. Här är nämnligen planen att vi ska på med markväv och sen sisodär 850 kg ”prydnadsgrus”.  Kanske några fasadlampor eller liknande tillkommer så ljuset får lite mysig belysning sen lagom till hösten. Om inte annat slipper vi oroa oss för fukt ner i krypgrunden och se allt ogräs som växer i hejdundrande fart. Det är som inte så enkelt att rensa från rullstol och maken har fullt upp med annat  😉

Hej då vissna blommor och ogräs

Hej då vissna blommor och ogräs

Hur har ni läsare (med egna hus och trädgårdar) gjort med rabatterna och liknande? 

Vi ska beställa hem utkörning som tyvärr kostar hela 900 kr men man har som inte så mycket annat att välja på. Det är ju inte en sån liten mängd som ska hem.

Med förhoppningar om rättvisa och ett demokratiskt samhälle

Med förhoppningar om rättvisa och ett demokratiskt samhälle

Annars har en fågel viskat några tips i mitt öra och jag följde givetvis direktiven i fråga. Ringde även ner till Kammarrätten i Jönköping och frågade angående allt som händer och har hänt i vårt fall – och det lät faktiskt väldigt lovande (!) för vår del. Dock kommer jag inte ta ut någon vinst i förskott då vi blivit besvikna så många gånger tidigare. Det slutade i alla fall med ett tjockt kuvert fullproppat av viktiga dokument som lades på lådan idag och tummar som hålls för att prövningstillstånd erhålles snarast.

Jag och personliga assistenten hämtade hem S lite tidigare idag från fritids och det kändes mysigt. Han ska vara på Kortids en hel vecka (!) med start på måndag eftermiddag så jag vill njuta extra mycket av tiden tillsammans. Det blev glassinköp på Konsum och sen hem till hans Mario-cart. Lät min assistent utmana honom lite istället, för jag är så värdelös att han nästan blir sur haha.

Nu fylls huset snart på med resten av barnaskaran och jag ska ta två Alvedon och åtminstone inbilla mig att värken i ryggen ger med sig något.

… För hoppet är det sista som överger människan! 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.