Min bästa midsommar på länge

Lugnet har infunnit sig i kvarteret efter flera fester och firande långt in på natten. Glada tillrop och musik i lagom nivå -störde oss inte alls bör tilläggas. Tvärtom.

Barnen SOV HELA NATTEN I SINA EGNA SÄNGAR och jag blev bra paff när jag och maken vaknade ensamma här inne. Minstingen tyckte det var morgon redan 05:20 men det är ändå ett enormt framsteg. Att han sen inte väckte sin bror J, utan lät honom få vakna till på egen hand var en riktig bonus!

Vad gjorde vi igår då? Jo vi var bara här hemma, tillsammans med J, M och O men hade ändå det enormt skönt. En efterlängtad premiär av den inglasade altanen med både grillat, ostbricka och jordgubbstårta.  Inte en droppe alkohol runt barnen (eller sen heller för den delen och det var ett mycket medvetet val). Istället för klassiska lekar så lät vi barnen stå för den biten i J’s födelsedagspresent. Det blev succé med flodhästen i poolen, som sprutade vatten och de härjade i timtal. Själv fick jag nöja mig med att titta på men det svalkade allt gott när de stänkte hej vilt haha.

Solig och varm midsommar.. Vilken skräll!

Solig och varm midsommar.. Vilken skräll!

Efter en pissig start på dagen vädermässigt så kom ju både solen och värmen  med besked och jag kan nog bara konstatera att det måste varit rekord. Kan faktiskt inte minnas en midsommarafton med så fint väder! 

Barnen och vi vuxna är mätta i magarna efter amerikanska pannkakor med jordgubbar till frukost. Maken var snäll och överraskade oss med lyxfrulle så det blev en riktigt bra start på dagen. Hoppas att barnens humör håller i sig och att bråken blir få och av mindre skala även idag. Än så länge är de relativt lugna och håller sams i soffan peppar peppar

En god start på dagen

En god start på dagen

Vid 9 kommer min personliga assistent (M) för dagen, så jag ska försöka vakna till liv här. Enklare sagt än gjort då tröttheten och smärtan i kroppen är påtaglig men det är bara att bita ihop, för jag blir inte piggare av att ligga ner mycket..

Hade Ni en fin midsommar? 

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Lovisa skriver:

    Så roligt att läsa! Jag hade också en riktigt bra midsommar 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.