Rehabpremiär (postop)

Gårdagens migränanfall har varit påtagligt hela natten och morgonen men ändå hanterbart, så jag tog mig iväg som avtalat till Närhälsan och rehabträningen. Det var dags för ett återbesök och kickstart med träning.

Väl där så fick jag ett rejält uppvaknande och blev påmind om hur jävla nedsatt kroppen är och allt som jag behöver kämpa med framöver. Jag har tappat så enormt mycket (bortsett från vikt haha) så ni anar inte. Det är bara ”fladder och daller” på speciellt låren och magen men det är inte utseendet i sig som är värst. Det är snarare vidrigt att känna hur styrkan är som bortblåst och hur man tappat känseln helt på enstaka ställen. Sjukgymnasten påpekade att det säkert har att göra med att man ”skurit av ett och annat” i samband med operationen och det har hon ju rätt i haha. Mysigt värre 🙀

Jag ska nu invänta exakt 6 veckor efter operationen (tisdag) innan jag börjar med programmet. Det är inte bara en gång utan till och med två gånger per dag som gäller. Ja och så köra på med detta upplägg i ytterligare tre veckor på hemmaplan – sedan är det ALL IN väl på plats framöver (2 ggr/vecka)

Innan vi åkte hemåt så passade vi på att handla på både Ica och Apoteket.  Sedan stannade vi bara till på Little for mini lite snabbt och assistent M sprang in för att hämta en mycket efterlängtad leverans. Älskar det här setet med gula dinos från mini rodini (som ni kanske minns) och ville givetvis ha ett par shorts samt en NY tisha som inte blivit missfärgad som den andra. Kommer alltså vara som en nitisk polis på alla som tvättar den här, så inga nya misstag sker 😉

Ögongodis från mini rodini

Ögongodis från mini rodini

Nu kom nyligen assistent J hit och det blir därmed dubbelassistans ett tag. Vi ska hämta äldsta sonen på fritids lite tidigare  idag så han får lite ”lugnt och ledigt” INNAN de vilda brorsorna kommer hem och annars är det mest fix inför morgondagen. Tårtbottnar bakas för fullt och vad gör jag? Jo jag ligger i soffan, tittar på tv och har dåligt samvete för att jag gör INGENTING. Dessvärre är det exakt vad min kropp behöver nu och speciellt efter träningen..

GOOD ENOUGH?

Ps. Ser ni att jag numera har en Panthera-rulle igen? Kommer INTE sakna den andra *s*

Related Posts

3 Discussion to this post

  1. Hej, hoppas migränen är väck nu. Har oxo migrän mellan varven o det är hemskt men jag äter blodtrycksmedicin i förebyggande o det har hjälpt mycket så jag har migrän väldigt sällan.

    Så du har oxo råkat ut för stalkaren. Ja hon är fruktansvärt otrevlig men det är bara att låta bli att svara henne eller godkänna kommentarerna eller så kan man spärra henne. Men hon är ju snabb med att fixa nya sidor på fb o nya bloggar. Hoppas det blir lugnt för dig. Önskar dig en Trevlig Midsommar, kram ♥

    http://mittnyaliv66.bloggplatsen.se/

  2. Christina Johanson skriver:

    Halloj! Önskar dig och de dina att ni får en härlig MIDSOMMAR trots allt strul 😉🌻
    Å du… Sluta med ditt dåliga samvete, du gör nog det du kan och det vet ju din omgivning. Du har ju inte valt din situation och jag förstår knappt att du kan vara så positiv, jag hade nog inte klarat det.Tycker det är sk..jobbigt med huvudvärk o ont i kroppen, som jag inte vet vad det beror på, o kan bli på riktigt dåligt humör 👿. Kramar i massor från Chris 🌞

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.