Sjukstuga och gnällfeber

Det är fortfarande ett jävla gnällande här ska ni veta.. Genomförkyld, febrig och med en värkande hals på samma gång, gör så att jag beklagar mig för fullt 😉

Idag skulle jag haft en tid för linsutprovning (ny sort) i grannstaden men fick skjuta på det pga förkylningen.  Har annars haft dubbelassistans idag och tjejerna har städat så otroligt fint här hemma. Riktigt skönt att kunna släppa stressen över hemmet mitt i allt.. Man ligger mest till sängs annars och ser men framförallt VET hur mycket som ”borde göras”.

IFO-chefen har fortfarande inte hört av sig (vilken skräll va) och socialchefen gör sig oanträffbar som vanligt. Fick ett mail för en timma sedan med standardfrasen ”X hör av sig till dig”. Ja men eller hur. Tror hon på tomten oxå eller backar hon helt sonika upp sin personals lögner? Jag vet inte längre. Jag har så ont i huvudet och i halsen att jag inte orkar bry mig för tillfälligt. De kör ändå sitt race…

Nu kommer snart världens finaste kids hem och jag hoppas vi får en lugn kväll och natt. Sömnen är det sisodär med under kvällsveckorna men vi kan bara göra vårt bästa. En dag i taget  ♥️

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Christina Johanson skriver:

    Önskar er alla en riktigt glad midsommar …. å krya på dig 🍀🌞☔️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.