M som i måndag & myndigheter

Sitter i vår bil på väg in till grannstaden med maken. Som vanligt är det långa bilköer lagom till semestern men vi borde allt hinna till 15:00, då vi har tid inne på sjukhuset.

On the road...

On the road…

Förmiddagen har bestått av mail (försökt ringa flera gånger) till socialchefen för att reda ut den här soppan. Vederbörande tror fortfarande att hon kan påminna IFO-chefen gång på gång, så kommer något hända.  Dessvärre är det så att X  sa rakt ut till konsulten i fredags att ”hon inte har någon lust att kontakta oss för att boka en tid för möte” (?!)

Det gör mig så arg att hon försöker skjuta på allt till konsulten slutar 1/7 – men det gör mig ännu mer förbannad att hon kommer undan med det! 

Nerverna är på helspänn och det blev inte bättre när vi idag upptäckte att ytterdörren är sned och de sågat av (!) halva gummilisten för att inte behöva åtgärda det innan de avslutade arbetet och åkte. Grr!! Ja utöver incidenten med ytterlampan som de sagt till kommunens ansvariga ”att våra barn måste gjort”..  Ja men eller hur! 😣

Usch vad mycket ilska och gnäll det är i mitt liv för tillfället och framförallt i bloggen men vad ska man göra? Försöka lura alla sina läsare att det är dans på rosa moln? Nja. Bloggpaus igen? Nej!

Jag vill mitt i allt elände hylla min pappa och barnens morfar som släpper allt för att hämta alla tre på förskola/fritids samt passar barnen i två timmar, så vi hinner gå på mötet båda två. Sedan vill jag även berätta att vi numera har en klippt gräsmatta och att trädgården har börjat rensas successivt, då vi anlitat två flitiga sommarjobbare idag och i morgon. Gissar att de även får ”förlängning” sedan då vi är i akut behov av hjälp…

Vad händer hos er en måndag som denna? 

Related Posts

Discussion about this post

  1. Fannyemmaviola skriver:

    Härligt med lite hjälp o få ordning på allt. D blir ju så mkt lugnare i huvudet om hus o hem är i ordning. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.