Abstinens och tankar efter operationen

Jag ligger här i sängen och det kryper i hela kroppen. Det är som kroppen springer maraton men samtidigt ligger fastspänd. Snurrar mig hit och dit men hittar som aldrig en bekväm position. Det känns som jag har träningsvärk i varenda liten millimeter av kroppen.

Det är skrämmande men jag vet samtidigt vad som utlöst myrornas krig i min kropp. Vet vi vad det handlar om? A-B-S-T-I-N-E-N-S  är svaret..  Jag går igenom ett helvete just nu och jag kämpar så in i helvete. Jag trodde inte att kroppen skulle bli beroende av något så litet som Norspanplåster i så låg dos och nu morfintabletter direkt efter operationen men jag hade så enormt fel. Smärtan kvävde mig så jag hade inget val just då.

Alla människor som varnade mig men jag lyssnade inte utan fnös bara tillbaka. Min svar som; ”Äsch det är väl ingenting det här. Då ska du veta hur hög styrka många andra har” känns så skrattretande nu i efterhand. Vad naiv jag var.

image

I morgon är det 5 veckor sedan operationen och jag har extremt ont efter dagens utflykt men det är ändå stopp på smärtlindring. Hur mycket min kropp än försöker tvinga mig så tänker jag stå emot.  Jag hoppas att ingen människa börjar med sån här smärtlindring utan att först tänka efter ordentligt på följderna.

Att leva med kronisk smärta är tufft men att bli kroniskt beroende av smärtlindring är enligt mig mycket värre!

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.