Neuropsykiatrisk utredning

Om Ni tycker det är ovanligt tyst i bloggen så finns det sina förklaringar. Jag brukar dela med mig av det mesta och skriva öppet om mina könslor men på något sätt tar det nu stopp. Det finns helt enkelt ingen lust..

I morgon är det återgivning på BUP som gäller och det är nu vår yngsta son det handlar om.  Är han annorlunda enligt gällande norm och därmed ”helt normal” och som flertalet i den här familjen? Blir det en eller flera diagnoser inom NPF?

Jag ber redan nu min omgivning om en stor tjänst; OM det nu blir så att vi får ett ytterligare bokstavsbarn i vår familj så säg i så fall inte att det är synd om mig eller att vi ”haft otur”. Det sistnämnda är så sjukt kränkande..

Det är ju nämnligen mitt arv det gäller 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Malin skriver:

    Det viktigaste i det hela är ju att han i så fall kan få den hjälpen och stödet han behöver och jag kan inte tänka mig en bättre familj än er att få detta! Hoppas det går bra imorgon och du vet vart jag finns ifall du vill prata av dig.

  2. Annika skriver:

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.