En så kallad söndag

Ligger här i sängen och pysslar med ett nytt litet projekt som påbörjades idag. Kan säga så mycket som att det är i tema rosa och grått – vilket är de stora favoriterna här hemma vad gäller färger.  Hade gärna suttit ute i soffan, tillsammans med världens bästa killar istället men det fungerar ju inte så bra pga ryggen (+ örat som värker).

Idag har assistent J jobbat och vi har faktiskt varit iväg en sväng på ”Pay and Jump”. Det är alltid lika roligt att åka iväg på hästtävlingar och det oavsett om de är små eller stora. På ett sätt är det extra roligt att se de yngre tuffa ryttarna och deras söta ponnys. Ja och oftast busiga bör väl kanske tilläggas 😉

Pay and Jump

Pay and Jump

Utöver detta så har det varit en riktigt soft dag med småpill i hemmet och en hel del vila. Välbehövligt helt enkelt.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.