F som i flugor, feber & flötigt

En svettig och intensiv dag borde framkalla en grinig trebarnsmorsa men icke. Jag känner mig lättad över saker och ting helt enkelt och en stor tacksamhet för mina nära och kära, som ställt upp så enormt mycket den senaste tiden. Mycket är fortfarande kaotiskt (skiten med kommunen är ännu mer komplicerat men jag väljer att ignorera att ens tänka på det just nu) och behöver falla på plats men sakta sakta börjar stressnivån minska. Det gäller att fokusera på glädjeämnena i livet och inte energitjuvarna. Då blir saker och ting mycket enklare. Nu kickar vi alltså igång helgen på bästa sätt och vis. En fin fredag väntar helt enkelt!

Vi har kört anställningsintervjuer under förmiddagen med potentiella sommar/timvikarier och min kära vän I var med även idag (tack snälla♥️). Vi får se hur det blir och som assistent M sa; ”det löser sig och vi pusslar”. Så tacksam för att jag fått mitt lilla dreamteam här i sommar och hoppas att timmarna får fortsätta…

Bästa fredagsmyset

Bästa fredagsmyset

Det är fredagsmys på gång och dagen till ära serveras vattenmelon till fotbollen. Till och men sexåringen sitter som klistrad nu när Sverige spelar en tidig match. Själv börjar jag bli bra hängig igen (genomförkyld) så ska snart ta en micropaus i sängen, ignorera rethostan och kanske sova lite? 😉

Först och främst ska jag ta en fajt med flugorna. Ganska lustigt att man kan samsas med hundratals i stallet men här hemma får jag nipran på EN påstridig en. Har en viss känsla av att det är mitt rinnande smink och flötigt hår (med massa torrschampo i) som de vill åt….. Haha.

När smågrabbarn t o m vill se på fotbollen...

När smågrabbarna fick välja

Kollar Ni på fotbollen & Vad blir det för fredagsmys hos Er?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.