Våra hästar är guld värda (film)

Efter ett par riktiga pissdagar med konstanta problem med bemanning och bråk med kommunen, så var det skönt att bara få släppa allt idag..

Det var dubbelassistans idag så vi passade på att ta oss iväg till hästarna.

Ute vid gården så mötte vi upp maken och J som varit på barnhabiliteringen idag. J var överlycklig över att få träffa SIN PONNY igen och de var ute på en ridtur tillsammans (pappa/maken ledde). Passet avslutades med att han ledde tillbaka busen till hagen ♥️

Mina killar

J leder sin lille ponny till hagen.

image

Busen stjäl givetvis lite gräs på vägen, som den sanna shettis han är 😉

Det är så underbart att komma ut till hästarna och även om jag inte kan rida själv så är själva pysslandet guld värt. Snart kan jag börja köra ”Snaps” och vem vet – kanske vi får till någon slags ramp så även jag kan rida (skritta) på ”Paleja”. I väntan på detta så låter jag andra duktiga ryttare få chansen att motionera henne. Idag var det F’s tur att hoppa upp och även om Paleja har stått ett tag nu var hon så följsam och mjuk så. Det är som en helt annan häst sen bett och framförallt inspänningstyglar (från tidigare fodervärd försvann).

Tror bestämt att även jag måste få till ridning i repgrimma framöver OM det blir aktuellt. Finns ju ingen anledning att använda bett på en häst som avskyr det!

Filmsnutt

Nu efteråt har jag jätteont och redan hunnit med ett kortare migränanfall men vad gör det när man haft en sån här underbar dag?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.