Bostadsanpassning: Ytterdörr

Idag var först elektrikern här på morgonen och förberedde. En trevlig och punktlig kille som skötte jobbet galant. Sedan var det snickarnas tur. Jag måste säga att min bild av många hantverkare inte förändrades…. Kom senare än avtalat – trots att vi var första kunden för dagen! Ja och efter ynka kvartens arbete så påbörjades en 25 min fikarast sittande på vår altan……

Förebild

Förebild

De åkte iväg hux flux och utan att säga något men kom tillbaka efter en halvtimma. När allt var klart så mumlade de något om att en tredje person skulle komma och koppla in det elektriska knapplåset senare ”eller någon annan dag”… Ehh. Ja sen packade de ihop sakerna och åkte. Det var tur att vi inspekterade ingången före barnen då de lämnat flera lister lutandes mot väggen, med sylvassa och långa spikar UTÅT. Jisses!

Fin dörr men mindre snygga plankor *s*

Fin dörr men mindre snygga plankor *s*

Det var skönt att vi åtminstone slapp överraskas av en medeltida turnering med spikplankor. Vågar inte tänka på vad som hade kunnat skett om barnen hittat ”vapnen” först…

Om någon tycker jag är gnällig så hade jag påtalat för snickarna att vi har barn som dels är små och klåfingriga men även har diagnoser inom NPF (sa att de måste ringa innan de ev dök upp igen).

Efterbild

Efterbild

Jag hoppas och tror det här kommer bli superbra när listerna monteras och själva ”dosan” väl är på plats och blir inkopplad.

Efter det så väntar projekt hall och jag har redan en grovplanering i huvudet. Det ska bli vitt och fräsch men ändå praktiskt och funktionellt. Framförallt kommer det bli en väldigt billig budgetrenovering/möblering och det är väl egentligen aldrig fel? Det har som gått åt ganska mycket pengar nu till bara själva ytterdörren och allt till inglasade altanen. Vågar knappt räkna på det men allt görs ju lägligt nog vid utbetalningen av skattepengarna…

Har ni några roliga projekt på gång där hemma? 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.