Journalsystemet från helvetet?

Jag är som ni redan vet mycket glad över bytet till min nya vårdcentral och tyckte att första besöket var över förväntan. Men det finns även en stor nackdel med att lista sig på en ny vårdcentral, då man som jag har en komplicerad och spridd symtombild…

Journalsystemet från stenåldern

I vårt län så har man inte riktigt hängt med den tekniska utvecklingen som skett under den senaste tiden. Det är det gamla och hederliga journalsystem som gäller – och bidrar till mycket extraarbete. Då jag ska ha omfattande intyg till både förnyelse på beslut och utökning av personlig assistans och ett om varaktig sjukersättning, så kräver det en läkare som lusläser allt bakåt och får en samlad bild.

Inte sysslolös direkt 

Jag trodde att det gick smidigt med dessa bitar. Kanske att man behövde skriva på EN fullmakt typ. Ja för att de på den nya vårdcentralen skulle kunna ta del av mina papper på ett enkelt sätt. Insåg snabbt att det inte riktigt var så utan jag fick bara bita ihop och börja ringa..  Telefontider, telefonköer, nya telefonnummer och knappval hit och dit. Pust! I morgon tar vi nya tag och jag kan ju trösta mig med att man inte behöver känns sig sysslolös direkt 😉

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.