GLOSSYBOX innehåll = tumme ner!

Jag brukar i vanliga fall hylla innehållet i GLOSSYBOX men den här månaden får den allt annat än godkänt. Först och främst var jag inte direkt imponerad över själva upplägget när jag öppnade lådan men den största besvikelsen uppstod när jag testade en av produkterna :-/

Boven i dramat..

Boven i dramat..

Förrgår

Jag insåg att jag visst glömt sminka av mig, när jag kröp i säng och tog då chansen att testa Niveas produkt som låg i boxen. I samma stund som den kom i kontakt med huden så brände det till och jag hann bara dutta till två-tre gånger – innan jag kastade iväg ”trasan”.  Jag vet inte om man ska beskylla produkten eller GLOSSYBOX för att jag med relativt känslig hud; fick en produkt som är ”lämplig för alla hudtyper” eller bara se det som otur? Ont gör det i alla fall och det ser nästan ut som en brännskada.

När man testar en sån här produkt så kommer man oundvikligt att tänka på alla våtservetter för barn. Vad använder man på barnens rumpor, händer och mungipor egentligen? Jag har länge varit anti och bara använt dessa produkter på ”resande fot” men i förrgår så blev jag ännu mer skeptisk mot alla så kallade snälla rengöringsservetter…..

Har du reagerat på någon produkt?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Mer svar?

Rosa drömmar

Pokémon GO i kylan

En lugn lördag & Astrid Lindgrens julfavoriter

Fredagskväll hemma hos oss

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.