GÄSTBLOGG: better bloggers

image

Nu finns mitt personliga inlägg uppe på betterbloggers.se och det vore hemskt roligt om Ni ville klicka dit och läsa.

www.betterbloggers.se

www.betterbloggers.se

Jag hoppas att fler än jag tar chansen att ”ta steget” och våga synas. Det finns plats för alla slags bloggar och man kan lägga upp det precis som man vill. Såkallade ”toppbloggare” och de som skriver på hobbynivå – kan samsas och hitta sin egna plats. Det spelar ingen roll om du väljer att blogga om bilar, barnkläder, resor eller enbart vardagssaker. Du väljer om det ska vara en öppen blogg med bilder på dina nära och kära eller en helt anonym sådan. Kanske en mix?

I bloggvärlden spelar det ingen roll om du är ung eller gammal, kort eller lång, rik eller fattig (nåja du kanske tjänar lite mer om du dokumenterar din glammiga miljö). Du kan ha social fobi, ett neuropsykiatriskt funktionshinder eller vara svårt sjuk – det går att anpassa helt efter dig och vad du orkar. Det är först om du ska leva på bloggandet helt eller delvis som man måste lägga i en högre växel. Men det är nästan likadant ändå; du kan oavsett anpassa ditt bloggande efter dagsformen….

 

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Christina Johanson skriver:

  Halloj! Om jag vill skriva/kommentera på ett tidigare inlägg… ser du det då? Vill ha en signatur, ej mitt hela namn alltså, hur gör jag då? Hoppas det blir bra med dina nya ”ledsagare” och att du/ni får en härlig sommar? Utan en massa 30-graders dagar 😉!
  M v h. Christina 🐎

  • Lillgammal skriver:

   Hej!
   Du kan skriva nåt smeknamn bara och ändra inställningarna 🙂
   Kram och tack detsamma!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.