Bloggpaus sponsrad av Ehlers-danlos

Jag har luxerat* högerhanden för första gången i mitt liv. Det resulterade i en hemsk smärta som hänger kvar och all aktivitet på sociala medier, messenger och framförallt bloggen avbryts på grund av detta. Under obestämd tid bör tilläggas.

Min bästa vän isgrisen*

Min bästa vän isgrisen*

Försöker kyla och vila handen men det gör tyvärr ganska rejält ont. Den fiffiga grisen från Apoteket (inköpt på Barnmässan i Karlstad) hjälper mer än man tror, så kör på med den ett tag till. Ja och kompletterar med extra smärtlindring. Förr eller senare ger det väl med sig ☺️

Mitt i all skit så känner jag mig faktiskt inte så bitter. Man börjar acceptera läget och försöka lära sig något av sina misstag. Ja för den här handen strular inte av en slump.. Dominoeffekten som sagt s.
Ta hand om er och njut av solen!
♥️// Jenny

*Luxation: Det innebär att ledytorna förskjuts så att de inte längre är i kontakt med varandra, leden är då helt ur led. Till skillnad mot subluxation, då ledytorna fortfarande har viss kontakt med varandra.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.