Rullstolsjävel & värmebölja

Nej om man skulle vara lite typiskt svensk och klaga på värmen? För det är nämnligen så att jag håller på att smälta bort. Knappt det går att beskriva hur jävla svettigt det är med ”pjäxan” och av att sitta på en varm rullstolsdyna..

Började dagen med fikagäster och lite kvalitetstid i hammocken. Gött men som sagt.. Varmt! puh Fick stjäla lite svalt vatten från vattenslangen för att skölja av sig lite mellan varven.

En mycket hatad rullstol

En mycket hatad rullstol

Vi hann decka inomhus i soffan några minuter, innan det var dags för packning till S. Det är nämnligen Kortids ett par dagar nu för hans del. Mycket grejer blev det som vanligt men vädret i Sverige kan ju vara minst sagt omväxlande..

När vi väl hade fått in rullstolen i bilen så hade klockan hunnit bli ganska mycket. Hittade inga tofflor till S utan fick köra en nödlösning med ”fejkfoppa” på cykelaffären istället som J snabbt handlade åt mig, så vi slapp lyfta ut åbäket ur bilen en extra gång.  När skorna var inköpta så fortsatte vi till Ica och parkerade på handikapp (ledig för en gångs skull). Nu började klockan bli ganska mycket och planen var från början att både käka varsin sallad på pizzerian och besöka Ica. Vi insåg snabbt att det var ganska kört…

J släpade ut åbäket igen och försökte montera ihop den men nu krånglade plötsligt allt. Kokhett på parkeringen, klockan gick och folk glodde. Jävla förbannade rullstol! Den här skiten har ställt till med problem redan från start. Fan fan fan! Vi fick helt enkelt slänga tillbaka den i bagaget och skippa Ica helt. J hämtade istället sallad på pizzerian som jag strax innan beställde via telefon. Mycket folk och saker drog ut på tiden så det slutade med att vi fick köra som dårar för att hinna över kanalbron innan nästa öppning. Det gjorde vi men hade ganska exakt 7-8 minuter på oss att parkera vid en busshållsplats och slänga i oss käket..

13:30 pip Så stod vi utanför skolan och hämtade upp S innan det bar av mot Kortids… Hann över broöppningen (enda lilla nackdelen med vår bostadsort) och körde genom byn igen, för att fortsätta vidare till stället i fråga. Småpratade lite och sa hej då innan vi åter körde tillbaka OCH slapp broöppning igen (!) haha. Hem till huset och in med allt samt byta till vanliga däcken på rullstolen – innan J slutade för dagen.

Nu ska jag ligga här i sängen och bara VILA. Kroppen skriker efter det och smärtan säger mig att jag måste lugna ner tempot. Tyvärr är jag dels för rastlös men det är även värmen i sig som förhindrar att man lägger sig och vilar mer och oftare. Det är kort och gott för varmt och ja jag klarar trots allt!

Senare ikväll ska jag öppna leveransen som Testboxen varit gulliga att skicka. Är ni oxå nyfikna på innehållet? Testat själva?

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.