Möte med mina personliga assistenter

Det känns som världens varmaste dag här och jag gnäller med stolthet. Vi började baka rabarberpaj och grejade här men när gradantalet inomhus klättrande upp mot 30, så började jag nästan må illa.

Vid 11:00 var det dags för möte med personalgruppen och C, ansvarig från Frösundas kontor. Det var bara F som inte kunde komma loss ifrån andra jobbet men annars blev det både J, E och M. Utöver dessa så har jag två timmisar men de saknar fast rad i sommar.

Vi gick igenom schemat fram till ”semesterveckorna” då maken är hemma och även min personal kommer få lite ändrat schema under en period. Ja och sen gick vi igenom praktiska saker och så fikade vi. Jisses vad vi fikade 😅 (Även om det blev massor över)

Gofika högt och lågt

Gofika högt och lågt

Det känns som om planeringen ser bra ut och att jag fått ihop ett bra gäng assistenter. Alla är ganska olika men kompletterar varandra väl. Perfekt!

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.