Hästtjejer och personliga assistenter i ett!

Eftermiddagen har infunnit sig i vårt varma och rejält kvalmiga hus. Huvudvärken bultar och lederna protesterar men det är inte så konstigt efter en dag på vift. Jag och assistenterna M och E (nytillskottet i gänget som går intro nu) passade på att besöka hästarna. Det var första gången på många många veckor och premiär sedan Snaps flyttade dit.

Många fina fyrbenta individer

Många fina fyrbenta individer

Kändes jättemysigt att få gosa med lilleman igen och ”andas häst” i rätt höjd 🙂 Att bara kunna få sitta i rullstolen men ändå känna mig delaktig i ryktning känns så enormt skönt! Han har så enormt mycket kliande vinterpäls kvar, så vi borstade bort det värsta i väntan på en helklippning. Avslutade med att testa både nya sadeln och flames-täcket på. Båda låg fint även om täcket var något stort. Tyvärr var storleken under slut så det får bli såhär. Är bara i bak det hänger ner något mer än förväntat men inget som stör funktionen 😉

image

Prövar nya sadeln

image

Hälsar på stallhunden och gosar lite

Ja ni ser väl själva hur mycket grå päls som hamnade på golvet hehe. Ska bara fixa en fin westernpad i modell mindre, så är det bara för kidsen att tuta och köra.

När Snaps hade blivit rejält ompysslad så var det dags för att återgå till hagen och vi hängde upp hans nya ateraljer i sadelkammaren. Blev så sött så med en liten pluttsadel bland alla andras i modell större.

Ja men precis.. Det är exakt där som klådan är som värst.. Lite mer bara ;)

Ja men precis.. Det är exakt där som klådan är som värst.. Lite mer bara 😉

När E kom tillbaka från shettishagen så tog M och hämtade in min vackra Paleja. Mycket nöjd fröken för övrigt som inte protesterade allt för mycket för att få komma in – tvärtom! Var nog dels skönt med svalt stall men även vetskapen om att flera personer skulle få pyssla om henne ordentligt idag.

M skrapade bort mycket intorkad svett och smuts från bringan men passade även på att bli stor favorit pga sin borstning på exakt rätt ställe. På bilden ovanför ser hon lite småsur ut men det var mest avslappnat tungt huvud och en läpp som hängde och fladdrade förnöjt.

Nåja om vi försöker bortse från all huvudvärk och ledvärk som jag givetvis fick på köper – så har den här dagen varit guld värd mentalt. Jag behövde verkligen detta och jag är så enormt tacksam över att vi fick tag på renodlade hästtjejer. Individer som ser fram emot att åka med sin brukare till stallet året om. Ja och inte ser utråkade ut under tiden där.

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Åsa skriver:

    Härligt att du har hittat assistenter med samma intressen 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.