Bilköpet som räddar semestern?

Har ju glömt att berätta att jag faktiskt var och tittade på en bil igår (!). Hittade en billig begagnad Chevrolet Trans sport som  vi ringde till – det visade sig vara en skolkamrat från förr och boende nära mina föräldrar ute på landet. Puh! En väldigt snäll och ärlig kille ville jag minnas från barndomen så jag tog mod till mig att åka istället för att skicka iväg maken. Ja eller ensam var jag ju inte eftersom assistent F körde och var med som smakråd.

Här kan vi allihop färdas utan risk för handgemäng ;)

Här kan vi allihop färdas utan risk för handgemäng 😉

Här sitter man nog skönt även längre resor och ja det är tack och lov automat

image

Trots plats för 7 personer invändigt så är ändå bagageutrymmet stort

Det slutade med en handskakning och en affär.  Någon handpenning behövde vi inte ens betala, då han litade på mig. Härligt med människor likt mig som är uppväxta ”där ute” och behandlar varandra med extra mycket respekt.

Han skulle bara beställa hem en ny del (lampan för backvarning) och städa ut den ordentligt, så blir det avhämtning. Troligen rör det sig om helgen men annars i början av nästa vecka. Kul kul! Jag längtar redan och skulle mer än gärna byta ut den mot lill-Renaulten i morgon!  Den har varit billig i både inköp och drift men känns lite väl liten för vår familj haha. Även om den mer var tänkt som ”pendlingsbil” så ska ju ändå barnen hämtas och lämnas på dagis/skola dagligen.  Den andra bilen är ju en leasingbil med ett maxantal mil, så några längre resor eller utflykter känns mest riskabelt plus att det inte funkar att få med assistenter eller knappt våra höfter på bredden i bak 😉

Den här bilen är äldre och har givetvis sina små skavanker men jag både hoppas och tror att den kommer bli familjens favorit. Dels skulle resorna till och från förskolan bli lugnare men att man kanske även vågar ta någon längre sommarutflykt eller semester i sommar. Ja och då med alla barn samtidigt… ♥️

Bonus: Kan kanske även bli aktuellt med en shoppingtur till Gekås framöver 

Gott om plats. Bamsig motor. Handbroms som sköts med foten. Länsstolar att sitta i. Och automatlåda med rattväxel.
Det är så klart amerikansk stil över Chevrolet Trans Sport – Sveriges mest sålda familjebuss.  – Expressen.se

Här finns lite mer information om själva bilmodellen om någon är mer nyfiken.

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Åsa skriver:

    Kul med en ny bil 😀 vi har också haft en sådan. Vi var nöjda..men det är även den dyraste bil vi har haft 😕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.