Kära SECTOR ALARM

KÄRA SECTOR ALARM

Det är mors dag och vi hade lyckats få ihop dagen ganska bra – trots att jag saknade mina personliga assistenter (hittade ingen vikarie). Min make är dock givetvis helt slut.
Låg här relativt nyopererad i sängen och hörde hur min make kämpade med nattning av våra barn. Det ena barnet har dessutom autism och är extra svår att söva. Då bankar det på dörren…
Maken försöker snabbt avstyra och säga att det inte passar (barnen skriker högt och slåss i soffan) men försäljaren ger sig inte. Tjatar vidare och lyssnar inte för fem öre… Det ska dealas med pris och om vi tecknar avtal så ”vinner hela gatan på det” osv. Ja han fortsätter att gå på trots att D sagt att han inte är intresserad! (Barnen vrålar)

Efter flera minuter slår maken äntligen igen dörren och han får börja om en evighetsnattning med HYSTERISKA barn.

Näst intill hemfridsbrott?

Näst intill hemfridsbrott?

Jo men vi är jättesugna på att kontakta er om ett nytt hembesök 🙄 Antar iofs att ni oavsett kommer tillbaka…..

Någon kan förvänta sig ett mycket irriterat telefonsamtal i morgon 😡

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Niklas skriver:

    Hej! Vill först be om ursäkt för din upplevelse med Sector Alarm. Många av de som vi besöker vare dag uppskattar våra besök, andra inte. En säljare försöker på alla sätt ge så mycket information om oss som företag och vilka produkter/tjänster vi erbjuder. För din information så kommer vi ta med dina synpunkter in i organisationen. Detta hjälper oss att bli ännu bättre. Ha en fortsatt bra dag! Mvh Niklas, marknadsavdelningen på Sector Alarm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

En helt vanlig onsdag

Handikapptoaletter & ”gräddfilen”

Dagen efter: SMÄRTA

TITANIC THE EXHIBITION

Mor och dotter på vift

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.