TEST: av endagslinser iWear activ

Ett samarbete med Smartson & Synoptik

Jag ska inom kort genomföra en linsundersökning hos Synoptik och testa deras endagslinser iWear activ i 10 dagar utan kostnad. Därefter får jag göra ett planerat återbesök för att aktivera Synoptiks linsprenumeration Linser All-Inclusive™ i 3 månader.

Jag har tidigare haft dygnet runt-linser och numera ett par som man kan ha i totalt 14 dagar men jag har aldrig testat endagslinser förut. Det har inte varit så att jag valt bort dessa utan att det inte tidigare fanns i mina styrkor. Så det ska bli jättekul att få testa på det under en period.

Den 20 juni 11:00 har jag bokat min linsundersökning och kommer givetvis dela med mig av både foton och mina uppriktiga åsikter om linserna.

Har någon av Er synfel och föredrar ni isf glasögon eller linser? 

Endagslinser eller engångslinser är som namnet säger gjorda för att användas en dag eller vid ett tillfälle för att sedan slängas. Nästa dag tar man på nya och fräscha linser. Till skillnad från andra linser behöver endagslinser ingen rengöring, det vill säga varken linsvätska eller linsetui.

Utvecklingen på endagslinser har varit snabb de senaste åren och många fler kan idag använda endagslinser än för bara några år sedan. Vi på Synoptik har lång erfarenhet och har erbjudit våra kunder endagslinser sedan många år tillbaka.
Endagslinserna är perfekta för dig som vill ha ett enkelt och säkert användande.

FÖRDELAR MED ENDAGSLINSER
Ny fräsch lins varje dag
Komforten är optimal och lika bra varje dag
Synskärpa är optimal och lika bra varje dag
Mindre allergiska reaktioner
Ingen risk för beläggning på lin
serna
Inget krångel med eller kostnad för linsvätskor
Ingen allergirisk från linsvätskor
Lätt att hantera och använda
Perfekt om du vill använda glasögon någon dag i veckan
Endagslinser hos Synoptik finns från olika tillverkare i alla prisklasser och med olika egenskaper som till exempel med UV-filer.

Text från: synoptik.se

 

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.