Utsatt för nätbedrägeri


Bortsett från bak som resulterade i ett trevligt fredagsfika så har det varit en riktigt skitdag

För att göra en lång historia kort så loggade jag in på internetbanken och upptäckte att någon lagt beslag på ca 3400 kr. Mellan den 23-24 maj hade 4 betalningar skett till företag/butiker i bla Frankrike och Nya Zeeland (!)

Efter 20 min kö till telefonbanken för en anmälan där så gav jag upp. Polisanmälan och den biten får fixas på måndag. Nu är åtminstone själva kortet spärrat och inga fler lyxköp för ”någon” via mig 😡

Jag blir så jävla trött och ledsen på sån här skit. Det här var verkligen det sista jag behövde just nu och jag kommer nog aldrig våga handla med kortet igen (även om jag anser mig ha varit försiktig)

Frågan är om man ens kommer få tillbaka några pengar? 🙁

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.