Grannstaden bjöd på finshopping

Även idag så kände jag hur rastlösheten kom smygande redan på morgonen. Samma stund som kidsen åkte till förskola/skola så blev det må hända tyst och lugnt. Men ack så tråkigt..

M började lagom till det var dags för lite frukost och hemmafix men sen bestämde vi oss ganska snabbt för att åka iväg på en liten utflykt till grannstaden (eller snarare  hålan). Lite efterlängtad shopping stod på planeringslistan. När vi hade bytt till vanliga och lite lättare hjul så var det även enklare att transportera rullstolsskrället.

Väl framme i Tibro så parkerade vi på torget och spenderande sedan 1,5 h (!) inne på Familyhouse. Måste säga att jag blev grymt imponerad över utbudet där inne och gjorde många fynd i klädväg. Både till mig, maken och sönerna. Ja främst till mig själv ska kanske tilläggas. Nu har jag laddat upp med nästan en hel sommargarderob.

image

När vi väl var klara där inne så fick det bli lite käk och jag beställde en smaskig falafelrulle och M en hamburgertallrik. Mätta i magarna så gick/rullade vi nu åter till torget, där bilen stod parkerad och började lasta in alla fynd. Ja och stackars M fick än en gång kånka in den stora och otympliga rullen.

Med ett snabbt stopp för att köpa en ny mobilladdare till bilen inne på ”Billiga mobilskydd” . M gick in åt mig medan jag satt kvar i bilen, för det gick inte ens att komma in genom ytterdörren med rullen. Sedan var det dags för dagens happining och ett efterlängtat besök på Förr&Nu.

Vänligaste butiken och fullproppad med ögongodis

Vänligaste butiken och fullproppad med ögongodis

Jag som är hopplöst förälskad i allt ifrån danska Rice blev som ett barn i godisbutik. Även om vi bor så pass nära, så har jag faktiskt inte varit inne i butiken tidigare. Det blev först bara inte av och sen drog jag mig för att åka dit ”då det troligen inte skulle vara handikappanpassat och trångt”. I efterhand så har jag oroat mig helt i onödan då det både var ramp in i butiken och väldigt framkomligt, trots alla saker. Utöver detta är ägarinnan så otroligt trevlig och så. Verkligen tumme upp!

Jag hittade sisodär 100 saker jag ville handla med mig hem men då jag inte rånat någon bank eller liknande den sista tiden, så fick jag nöja mig med något färre hehe. Utöver RICE har de även ett riktigt stort utbud av Greengate osv. Favoritfyndet blev helt klart det här underbara kakfatet, som för övrigt ägarinnan tillverkat själv av Rice-sortimentet. En unik produkt helt enkelt men ack så fin.  Därav detta inköp så jag slipper googla på nätet för att ”fylla på fatet” det närmaste.

Baka baka liten kaka

Baka baka liten kaka

Tänkte sätta igång redan i morgon om baklusten väl infinner sig.

Men hur orkar du med att åka iväg sådär?

Hur kunde min kropp mäkta med allt detta kan man kanske undra och det gjorde den nog inte haha. Ibland så måste man dock offra sig lite och köra ”all in” men givetvis ta smällen sen efteråt utan stt gnälla allt för mycket. Jag ville helt enkelt passa på innan sommarvärmen kommer och turisterna hinner före s

Hoppas att ni alla haft en riktigt bra dag! ♥️

Related Posts

2 Discussion to this post

 1. Ida skriver:

  Mysigt med shopping! Den där inredningsbutiken verkade livsfarlig. Jag skulle nog köpa massor där. 😉

  • Lillgammal skriver:

   Haha ja minst sagt!
   Ni får ta en utflykt uppåt hit i sommar och passera den längs vägen 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.