Hur DU gör för att öka antalet bloggbesökare

Ja jag vette sjutton hur man ska ska göra mer än att marknadsföra sin blogg? Ja både i Facebookgrupper som är skapade för detta, på Instagram och inte minst genom kommentarer i andras bloggar. Däremot vet jag att mina mest ärliga och personliga inlägg har genererat i ett högre antal läsare.

Hur är det för er och vilket är ert mest välbesökta blogginlägg? (Skriv en kommentar). Kan vara intressant både för mig och andra läsare att kunna ta del av.  Ofta är det en spännande rubrik som lockar va? Ser ofta att tex bloggar som handlar om unga mammor lockar till sig både en och annan extraläsare om det exempelvis står ”Snart 16 och väntar tvillingar” som överskrift. Okej jag erkänner väl att jag själv lockas av dessa mammabloggar och är hopplöst glad i förlossningsberättelser ☺️

den_lilla

Falsk marknadsföring lönar sig eller?

Ibland ser man människor som nästan ”ljuger” i rubrikerna för att locka till sig läsare. Lite som Hänt Extra haha. Nåja det må vara falsk marknadsföring men nog sjutton verkar det funka i mellanåt..

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. claratoll skriver:

    Mina mest lästa är http://claratoll.se/fortsatt-simma-fortsatt-simma/, som visserligen är så tråkigt men antar att det kommer upp om en googlar på simning eller något.., men sen är det http://claratoll.se/folksamledarcamp2016/ tror jag 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.