En genomsvettig dag

I väntan på lunchen så lade jag upp benen och njöt av lite värme. Det rörde sig om totalt max en timma utomhus...

I väntan på lunchen så lade jag upp benen och njöt av lite värme. Det rörde sig om totalt max en timma utomhus…

Vilken sommarvärme

Ligger här och tar igen mig i ett svalt sovrum – vilket är minst sagt välbehövligt efter den här dagen. Det blev som högsommarvärme pang bom och jag trotsade stränga order om vila. Stod bara inte ut längre…

Spenderade drygt en timma ute i hammocken med smaskig lunch och grejer; samt fick med mig assistent M på en liten minipromenad i kvarteret. Hon sprang även in i vår lilla ”garnbutik” och köpte två nya megastora stickor åt mig, så jag har lite olika sysselsättningar att värva i mellan framöver 🙂

Barnen och omställningarna 

Sen kom finaste barnen hem ifrån förskola/fritids och levde rövare här hemma. Det märks att de tyvärr påverkas mycket av allt nytt folk i huset men vad ska man göra? Bara försöka förbereda alla så gott som går och tänka att det snart blir bättre igen.

När vi väl kommit igen så var jag helt blöt av svett och kände att det kanske inte var så smart med äventyr idag i efterhand. Men med lite hjälp av AC’n så blev rummet snabbt svalare och jag återhämtade mig snabbt. Kan även varit den magiska glassen som piggade upp mig 😉

Ny personal 

Nu sover alla barn sedan några timmas tillbaka och jag ska snart be maken följa med mig för en ”kissrunda”. Sedan blir det förhoppningsvis skön sömn och att jag är vaken när personalen kommer i morgon bitti. Det är både min ordinarie assistent J, samt en blivande vikarie (ska ha introduktion) som kommer klockan 07:00.   Alltid nervöst med nytt folk och speciellt när man ska presentera sig och hälsa välkommen från sin egna säng… Minst sagt utsatt när man tänker efter men mina  referensramar gällande personlig intregritet har sakta men säkert börjat suddas ut.

Pjäxbränna

Innan jag säger god natt så vill jag bara dela med mig av dagens minst sagt intressanta resultat:

Pjäxbränna känns som en ny och intressant företeelse haha

Pjäxbränna känns som en ny och intressant företeelse haha

 

Related Posts

2 Discussion to this post

  1. Malin skriver:

    Jag blir mest fascinerad över hur snabbt du får färg! 👍❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.