Första mötet med T

Idag har jag fått träffa min bedårande brorson för första gången

Både lille T och hans föräldrar livade verkligen upp en grå dag med sitt besök. Ett par minuter av trygghet och lycka i ett. Två stolta föräldrar och en otroligt söt bebis, som sussade sött i sitt babyskydd. Ibland kunde man skymta ett riktigt leende på T och mitt hjärta slog volter. Ärligt talat högg det även till lite i livmodertrakten – men den fabriken är stängd för alltid 😉

En egentillverkad liten present till T med föräldrar :)

En egentillverkad babyfilt till T med föräldrar 🙂

Jag har ju pysslat ganska länge med ett litet projekt till bebisen. Samma dag som jag fick reda på könet så införskaffades garn i passande nyanser (inget genustänk här inte haha). Tror bestämt den matchar ganska bra med babyskyddet och även vagnen. Bara hoppas att den ”håller ihop nu”.

*****

Tänk att min LILLEbror numera är pappa till en egen liten gulligan. Det är stort om något och jag är en mycket stolt FASTER!

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.