Begravning

Att man nu går miste om saker och ting är ju ingen nyhet och ofta är det nog mest en överdriven känsla. Ja för inte kommer man lida speciellt mycket över att inte kunna sticka ner på byn för att köpa glass eller att ridningen får ”läggas på hyllan”. Det rör sig om ganska värdsliga saker kort och gott.

Vad som däremot gjorde mig ledsen var att operationstiden krockade med en begravning. Min fasters make har nämnligen dött – efter en längre period som svårt sjuk.  Även om vi inte haft så mycket kontakt senaste åren så har L ändå varit med på ett av barnens dop och så. Min faster B och jag brukar däremot talas vid i telefonen och jag tror inte hon missat en enda av barnens födelsedagar genom åren. Så otroligt gullig och omtänksam kvinna…

Jag hade velat närvara och krama om de få släktingar jag fortfarande har kontakt med och berätta att de alla betyder mycket för mig. Vi har nästan ingen kontakt med makens familj och detta med släktband har som blivit ännu viktigare för mig nu det sista. Kanske är det så att man (äntligen) blivit vuxen vuxen och inser att livet är till låns? Att vi alla ska vara mer rädda om varandra, samt de relationer vi faktiskt har här och nu!

Jag har fått så otroligt fin kontakt med min kusin P här på internet och jag kan någonstans känna en sorg över att vi inte hann greppa tag i den tidigare. Vi bor så många mil ifrån varandra men jag kan ändå känna någon slags ständig närvaro. Hon har mycket mer ”läshuvud” än mig och vi delar inte alla intressen men det finns något annat. Något som jag inte riktigt kan sätta fingret på. Vi är så otroligt lika och brottas med känslor samt omgivningens förväntningar. Rastlösa och lite oroliga själar men ändå starka på något sätt. Ja och den stora kärleken till djur får vi inte glömma…

Jag vet inte om hon känner likadant som mig men det spelar egentligen ingen roll. Om du någon gång kikar förbi här P; så får du aldrig glömma hur värdefull du är och jag beklagar din pappas bortgång.  Jag hoppas att vi och resten av släkten kan ses vid annan tillfälle…


Nu kommer snart min personliga assistent F och idag ska vi ge oss på duschning. En smärtsam procedur helt enkelt men ett absolut måste när man stinker så här.

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.