Sista omgången antibiotika

Jag ligger här ensam i ett mörkt patientrum, på ett sjukhus långt långt hemifrån. Just här och nu så känner man sig ganska liten. Hemlängtan är stor men försöker fokusera på att varje timma – är en timma närmare hemfärd.

Sköterskan har nyligen satt det tredje och sista omgången med antibiotikadropp. Det är lite obehagligt då det kliar massor i ansiktet under tiden men de har även gett lite Betapred de andra gångerna. Vet inte om jag borde säga till men ”vill inte vara till för mycket besvär” haha. Nej men ärligt talat så drar man sig för att trycka på larmknappen, när man hör hur det piper non-stop i korridoren..

Får klura på det några minuter till 😉


Nej jag plingade inte och det var nästan tur haha. För när hon hjälpte mig att koppla bort droppet och vandra mot toaletten så konstaterade vi både att jag reagerat på något slags underlag/medel på operationen – jag är knallröd, men endast på de partier som legat tryckt mot det. Troligen är det bara värmen som triggade igång detta igen. Ja och min snygga spegelbild vittnade om att svullnaden enbart är på ena sidan av både näsa och läppar.

Jag har oavsett fått droppet bortkopplat och hunnit kissa (vilket inte var en höjdare rent smärtmässigt) så nu får det nog bli lite sömn på nytt. Bara hoppas att John Blund missade mig på sin extratur..

För nytillkomna läsare som undrar vad jag har gjort för operation så kan jag hänvisa till ett tidigare inlägg här.

SI-leder

SI-leder

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Tiden räcker inte riktigt till

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.