Operationsdagen är här

Ställde klockan på 05:45 och M gick ner till receptionen för att hämta ut en frukostpåse. Det var inga problem alls när jag frågade om det gick att lösa frukostfrågan. Frukostbuffén öppnade inte fören 06:30 och jag behövde ju vara fastande från 06:00. Jag har dock sagt till min kära assistent M att hon givetvis måste gå ner och äta frukostbuffé sen.

Vi bor på Hotell Erikslund och har fått ett jättefint nyrenoverat och handikappanpassat rum. Det kändes som att anlända till paradiset, när vi väl kom fram efter gårdagens taxiresa. Jag hade kunnat skriva ett separat inlägg om allt som sedan skedde men jag hoppar det. Blir ett samtal till sjukreseenheten och hans taxibolag när allt väl lugnat ner sig. När vi hade packat upp lite snabbt och pustat ut efter resan så gick/rullade vi ner till restaurangen och utfodrade våra kurrande magar. Vi valde båda lax och blev så nöjda så.

Hotellets mysiga restaurang (lånad bild)

Hotellets mysiga restaurang (lånad bild)

Vi tog sedan en chansning och stack sedan iväg till macken bredvid hotellet men den hade hunnit stänga. Vi fick istället köpa vi lite smått och gott nere vid receptionen – och det var ett riktigt bra utbud. Nästan lite för bra haha. Efter min stinkande dusch med Descutan så bäddade vi ner oss i våra sängar. Slötittade på tv och småpratade innan det var dags att släcka lampan.


Nu är det då dags att plocka ihop det sista och sedan hoppa in i duschen för en sista omgång Descutan. Hotellet fixade med beställning av taxin igår och förhoppningsvis står det en och väntar på oss utanför entrén 09:15.

Ett nervrak

Ja hur känns det nu då? Jo jag börjar förvandlas till ett lätt nervrak och känner mest för att lägga mig ner och störtgrina. För sisodär 10-15 år sedan hade jag låtit min ångest besegra mig men det finns bara inte här och nu. Det är så många som planerat och kämpat för att allt ska klaffa den här gången.  Inte minst är jag skyldig min familj underbar familj att genomföra detta.

image

Med ångest i ögonen

Jag kan bara hoppas att ingen på sjukhuset möter mig med en spydig kommentar – det kommer inte krävas mycket innan tårarna börjar spruta.

 

Ps. Jag kommer uppdatera allt eftersom idag så om Ni vill följa min kamp så är det bara att kika in här lite då och då.

 

Related Posts

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kvar på sjukhuset

Sjukhusinläggning

Luxerad käkled

Zzz

Det doftar MISTELBÄR

Search stories by typing keyword and hit enter to begin searching.